Проблема е, че тя питаше мен 😁
Тогава за "професия" - Икономист, Адвокат или др., трябва да се посочи?
Т.е в полето за името на фирмата се вписват и трите имена и Булстата на лицето
А на длъжността - адвокат/ икономист или др.
Правилно ли ви разбрах?
Здравейте, трябва да бъде издаден болничен лист - 45 дневен преди раждане. Лицето е регистрирано като лице упражняващо свободна професия. Въпроса ми е следния:

На мястото на името на фирмата, какво трябва да се запише в болничния лист, както и на длъжността? :blink:
Благодаря


Благодаря предварително

Поздрави!
Сега се сетих да попитам какви документи и къде, както и кога трябва да подам, за да започнат да ми изплащат майчинството?
Благодаря ви за съвета, определено е така.
Благодаря Ви, а може ли два-три месеца преди термин да се регистрирам или е необходимо по-рано? Този документ удостоверяващ правото на упражняване на свободна професия може да е дипломата от висшето образование, нали така?
Здравейте, наскоро разбрах, че съм бременна. Не работя от две години, плащам единствено здравни осигуровки. По професия съм маркетолог. Една позната ме посъветва да се регистрирам като лице упражняващо свободна професия, за да мога в последствие да получавам майчинство. Възможно ли е това? Мога ли да се регистрирам като такова 2-3 месеца преди термин или е необходимо по-рано? Каква е самата процедура по регистрация? Всяка информация би ми била полезна. Благодаря предварително на отзовалите се. :smile1: